Портативний Рефрактометр для цукру 0-32%
- Готово до відправки
- Код: 2365251796
1 452 ₴
1 215 ₴
- +380 (99) 117-89-00
- +380 (63) 117-89-00
- +380 (67) 117-87-77Оптовий відділ
Портативний Рефрактометр 0-32%
Застосування рефрактометра:
- у виноробстві для перевірки ступеня дозрівання фруктів в польових умовах, перевірки якості продукції після збирання врожаю, контролю вмісту цукру під час переробки та розливу, вимірювання свіжовіджатого винного сусла
- у пивоварінні для вимірювання вихідного холодного сусла при виробництві пива
- вимірювання цукристості для регулювання роботи нагрівача цукру
- вимірювання цукристості в безалкогольних напоях і солодощах
- вимірювання цукристості паст і густих речовин: цукрового сиропу, меляси, меду, джему, винного сусла, пюре)
- вимірювання показника заломлення світла і густини вина дають змогу вирахувати об’ємну долю етилового спирту і масову долю загального екстракту. При розрахунку підставляються значення показника заломлення і густини, взяті по цукровій шкалі. В основі методу лежить той факт, що етиловий спирт збільшує показник заломлення світла і зменшує густину вина, тому при збільшенні об’ємної долі спирту збільшується різниця між показами рефрактометра і ареометра. Цукри і інші розчинні речовини збільшують і показник заломлення світла, і густину вина, тому при збільшенні їх масової долі збільшується сума показників рефрактометра і ареометра
Країна виробник: Китай
Комплектація:
- Ручний рефрактометр
- Пластмасова піпетка для забору рідини 2 мл
- Викрутка для калібрування
- Ганчірка для протирання
- Інструкція з експлуатації
Калібрування та корекція температури:
1. Відкрийте кришку, переконайтеся, що на призмі немає пилу, капніть 2 краплі калібрувального розчину на підлогове дзеркало, закрийте кришку та натисніть на неї, щоб уникнути бульбашок і дозволити розчину покрити поверхню поверхню призми. (Переконайтеся, що калібрувальний розчин і прилад мають однакову температуру на цьому етапі)
2. Спрямуйте кришку приладу на джерело світла або освітлене місце, спостерігайте за полем зору через окуляр і повертайте маховик регулювання окуляра, щоб синьо-біла лінія розділу поля зору була чіткою, і ви побачите яскраву дугову лінію, верхня частина синя, а нижня біла.
3. Перевірте, чи є синьо-біла лінія поділу на нульовій шкалі. Якщо ні, продовжуйте спостерігати за рухом окуляра, а потім використовуйте викрутку, що входить до комплекту приладу, щоб повернути гвинт налаштування нуля, щоб точно відрегулювати поділку. Потім протріть призму детектування м’якою тканиною та виконайте детектування. Для деяких моделей приладів під час калібрування замість дистильованої води потрібні стандартні розчини.
Будь ласка, переконайтеся, що температура калібрування становить 20°C. Якщо температура під час вимірювання змінюється більш ніж на 5°C від температури під час калібрування, рекомендується виконати повторне калібрування, щоб забезпечити точність. Прилади з автоматичною системою температурної компенсації після калібрування в навколишньому середовищі 20℃ можуть зчитувати безпосередньо, поки робоча температура становить 10-30 ℃, без впливу на точність.
Як використовувати:
Відкрийте кришку і обережно протріть детекторну призму м’якою тканиною. Візьміть 2 краплі розчину для вимірювання та обережно закрийте кришку, щоб уникнути утворення бульбашок і дайте розчину покрити поверхню призми. Наведіть дзеркало приладу (2) на джерело світла або яскраве місце, спостерігайте за полем зору через окуляр і повертайте окуляр, щоб налаштувати. Маховик робить синьо-білу лінію поділу в полі зору чіткою, а масштабне значення лінії поділу є концентрацією розчину. Розчин заповнює призму, і операція ідеальна та правильна. Якщо бульбашки не повні, додайте ще трохи розчину.
Цей прилад є точним оптичним інструментом, будь ласка, зверніть увагу на наступні моменти під час використання та обслуговування.
1. Ви повинні бути обережними під час використання та використовувати його строго відповідно до інструкцій. Не послаблюйте з’єднувальні частини інструменту за бажанням.
2. Після використання суворо забороняється опускати його у воду для чищення. Його слід протирати чистою м’якою тканиною, щоб оптична поверхня не була подряпала.
3. Прилад слід зберігати в сухому та неагресивному місці.
4. Уникайте втрати запасних частин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Мінімальний діапазон вимірювання | 0 |
Максимальний діапазон вимірювання | 32 |
Мінімальний діапазон вимірювання (Brix) | 0 % |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 32 % |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Рефрактометр |
Тип іригатора | Портативний |
Вміст цукру | 0-32% |
- Ціна: 1 215 ₴