Лактат натрію, Харчова добавка Е-325
Сфери застосування:
Харчова промисловість
Харчова промисловість
- Харчова добавка Е-325, як консервант подовжує терміни зберігання продуктів, покращує органолептичні властивості (смак, колір, зовнішній вигляд, структуру), перешкоджає розшарування продуктів, проявляє антибактеріальні властивості
- підсилює дію антиоксидантів і перешкоджає висиханню продуктів
- як емульгатор, консервант, антиоксидант, корегулятор смаку у виробництві хлібобулочних виробів, фруктових і овочевих консерв, варенння, джемів, майонезів, соусів, маргаринів, бульйонів, супів, ковбасних виробів, м’ясних напівфабрикатів, рибопродуктів, твердої карамелі, зефіру, желейного мармеладу, морозива, плавлених сирів
- як буферний агент для регуляції кислотності, ексфоліант, антиоксидант, затримувач вологи (гумектант), емульгатор
- у виробництві твердого та рідкого мила, шампуню, кондиціонерів, бальзамів, масок для волосся, гелів для душу, кремів, лосьйонів для зволоження шкіри
- засобів для відбілювання зубів