Глюконолактон, Харчова добавка Е-575
Сфери застосування:
У хлібопеченні
У хлібопеченні
- скорочує час виробництва хлібобулочних виробів
- покращує якість м'якушки
- дозволяє зберегти випічку м'якою протягом тривалого терміну
- збільшує обсяг кінцевого продукту
Харчова промисловість
- прискорення дозрівання і забарвлення, стабілізація консистенції їжі, а саме природних кулінарних напівфабрикатів і ковбасної продукції (як сирокопчених ковбас, так і варених, також сосисок і рулетів)
- запобігання появі грудок, розпушування тіста для випічки різної хлібобулочної продукції
- виконує роль желеутворювача при виготовленні сиру й кисломолочної продукції
- підкислення і стабілізація pH в консервах з овочів та фруктів, а також в молочних десертах
- коригування кислотного рівня в соках, спредах, сиропах, джемах, конфітюрах, фруктових начинках і чаях
- використовують у якості допоміжної проміжної речовини при виробництві ряду лікарських засобів та дезінфікуючих препаратів
- сприяння виробленню колагену і кератину
- тривале зволоження
- підтяжка + розгладження + зміцнення дерми
- тонізуюча дія, підвищення пружності та еластичності
- забезпечення м’якості й шовковистості шкіри
- кератолітична дія
- антиоксидантний ефект