Агар-агар, Харчова добавка Е 406
Сфери застосування:
Харчова промисловість
- для зниження рівня тригліцеридів і холестерину в крові; нормалізації рівня глюкози в крові; зниження кислотності кишкового соку; виведення шлаків і токсичних сполук, також солей важких металів; задоволення потреби організму в макро- і мікроелементах
- для одержання гелів використовують агар-агар у концентраціях від 0,5 до 2,0%, драглеутворююча здатність агару в 8 разів вище, ніж желатину
- у кондитерській промисловості, у виробництві мармеладу, желе
- для отримання м’ясних і рибних холодців,
- для виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду
- при освітленні соків
- у випічці хлібобулочних виробів для запобігання дегідратації
Косметична промисловіть
- як стабілізатор та структуроутворювач
- має зволожувальну, очищуючу, протизапальну та зміцнюючу дію на шкіру
- для виробництва зубних паст; гелів для душу; масок та шампунів для волосся; емульсій, масок і кремів для проблемної шкіри; кремів для рук і нігтів; зволожуючих масок для обличчя; суспензій, емульсій та кремів, призначених для догляду за шкірою тіла та обличчя
Фармацевтика
- як наповнювач таблеток та гранул, також входить до складу гелю
- як компонент пролонгуючої дії (що дозволяє збільшити термін дії препарату)
- -17%Залишився 1 день1690036721Готово до відправки Оптом і в роздріб156 ₴130 ₴
- -16%Залишився 1 день2133940886Готово до відправки1 019 ₴860 ₴