Продавець ТМ Клебріг - Гіпермаркет хімреактивів розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8599 відгуків
ТМ Клебріг - Гіпермаркет хімреактивів
+380 (67) 117-89-00
+380 (99) 117-89-00
+380 (63) 117-89-00
+380 (67) 117-87-77Оптовий відділ
Додати відгук

Універсальна харчова добавка Е-296. Застосування у косметології яблучної кислоти.

Універсальна харчова добавка Е-296. Застосування у косметології яблучної кислоти.

Яблучна кислота інакше називається оксіянтарна, гідроксибутандіова, малонова. Похідні яблучної кислоти носять назву – малаты. Крім яблук, природний вміст кислоти включає виноград, цитрусові, багато ягод, а також барбарис і горобина. І все це теж неспелом вигляді. Також яблучна кислота виявлена у вишні, сливах, помідорах, айві, кизилі, ревені і багатьох інших фруктах і овочах.

Відноситься до фруктових кислот, грає важливу роль в метаболізмі. Наприклад, вважається, що для задоволення людського організму в добовому вміст яблучної кислоти, потрібно з'їдати 3-4 яблука в день.

Отримання

Яблучну кислоту виробляють синтетичним шляхом – реакцією відновлення з винною, а також гідратацією малеїнової або фумарової кислот. Головна умова промислового виробництва – висока температура і наявність прискорюючих ферментів. Отримання здійснюється і безпосередньо з незрілих фруктів. Кристалічна яблучна кислота являє собою білий порошок з безбарвних кристалів, не має запаху, з приємним кислотним смаком, добре розчинна у воді, спирті і трохи в ефірі.

 

 

Корисний препарат в медицині

При попаданні в людський організм кислота перетворюється в малаты, які активно задіяні в обмінних процесах. Наприклад, піднімають тонус, знижують кров'яний тиск, в певних дозах рекомендується людям, схильним до гіпертонії, при нирковій недостатності та проходження спеціальних онкологічних терапій. Знаходить застосування у фармакології в якості компонента в проносних засобах і протикашльових препаратів.
Яблучна кислота виступає як каталізатор для лікарських речовин, тому по праву вважається захисницею печінки і фактично її прийом може допомогти при будь-якому медикаментозному лікуванні. Все це завдяки властивості кислоти покращувати сприйнятливість і засвоюваність препаратів організмом. Використовується в якості смакової добавки в лікарських препаратах.

 

Ефективна харчова добавка

  • використовується в ролі регулятора кислотності в різних продуктах;
  • стабілізатор та смаковий агент;
  • у вигляді добавки робить смак продукту м'якшим;
  • як стабілізатор перешкоджає незворотним процесам, що дуже важливо, наприклад, у молочній галузі;
  • цікава своїми властивостями, що консервують;
  • надає приємного присмаку напоям та продуктам;
  • знижує вміст мікроорганізмів – грибків та бактерій;
  • сприяє тривалому зберіганню виробів.

Особливо популярна добавка у кондитерці, виробництві соусів. Використовується у виноробстві, виробництві мармеладу, желе, пастили, морозива, напоїв із фруктовим смаком. Використовується для яблучного оцту.

При вживанні напоїв та продуктів, що містять яблучну кислоту, відзначається зниження втоми, підвищується апетит, клітинний обмін нормалізується, а кровообіг стабілізується.

Як Ви бачите, яблучна кислота широко використовується в харчовій промисловості і без неї не обходиться безліч продуктів. У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати готові набори з харчовими стабілізаторами - лимонна кислота, винна кислота, яблучна кислота.

 

Омолоджуючий засіб в косметології

Оскільки яблучна кислота є органічною, вона виявляє всі властиві даній групі кислот властивості, зокрема, здатна розчиняти клітини епідермісу. М'який вплив кислоти дозволив знайти їй застосування пілінгу, у складі багатьох ефективно очищуючих компонентів. Безпечне і ефективне видалення відмерлих клітин відкриває доступ до живих шкірних шарів, допомагає живити і підтримувати їх спеціальною косметологічною терапією. Це сприяє отриманню клітинами кисню, їх оновлення і порятунку від патогенів. Таким чином, яблучна кислота забезпечує протизапальну дію косметичних засобів зі своєю участю.

Окрема важлива властивість кислоти – її відбілюючий ефект, що важливий для позбавлення від пігментних плям і боротьби з акне. Креми, пілінги, лосьйони, сироватки, пінки з застосуванням яблучної кислоти – поширені косметичні засоби з популярних омолоджуючих, протизапальних, антицелюлітних, вибілюючих і очищувальних серій.

 

Застосування в побуті

Кристали яблучної кислоти володіють високою гігроскопічністю, тому їх використовують для вбирання вологи. Мішечки з кристалами розкладають у ванній, шафах, комодах, поруч з одягом і білизною в місцях, де підвищення вологості небажане.

Використовується в домашніх рецептах приготування пінки і сироватки для вмивання, пом'якшувального і освітлювального ополіскувача для волосся, домашньому засобі проти лупи, пілінгу для обличчя, приготованого своїми руками.

Читайте також як можна використати всім відому Лимонну кислоту в побуті або бджільництві.

 

Чому варто придбати Яблучну кислоту саме від ТМ “Клебріг”?

  • Висока якість продукції.
  • Можливість вибору фасування залежно від потреб. У каталозі нашого сайту за посиланням ви можете придбати зручний для вас варіант.
  • Гнучка система цін: що більше одиниць придбаного товару, то нижча ціна товару. До того ж, більшість позицій діють спеціальні акційні пропозиції.
  • Наявність сертифіката, де можна переглянути всі необхідні дані про продукт.
  • Маркування товару та надійність упаковки.
  • Можливість відправлення в день замовлення Новою поштою та по середах та п'ятницях Укрпоштою.

  • Танін. Харчова добавка Е 181
    Танін. Харчова добавка Е 181
    Танін застосовують у промисловості як барвник для текстилю, а також у виробництві фарб (ферумгалатні чорнила). У харчовій промисловості - для освітлення вина, пива, фруктових соків, як антиоксидант та коагулянт. У фармацевтиці - для виробництва в'яжучих і протизапальних засобів
    Танін. Харчова добавка Е 181
  • Диметилсульфоксид (ДМСО)
    Диметилсульфоксид (ДМСО)
    ДМСО - апротонний полярний розчинник з низькою токсичністю, його можна знайти у будь-якій хімічній, біологічній та фармакологічній лабораторії
    Диметилсульфоксид (ДМСО)

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner