Антисептик для обробки вуликів. Молочна кислота для косметики
Молочна кислота, інші найменування – 2-гидроксипропановая, α-оксипропионовая, є відомою одноосновною карбоновою кислотою. Однак за своєю природою відноситься ще і до спиртів. Незважаючи на просту формулу і структуру, володіє масою корисних якостей, як для здоров'я людини, так і для промисловості. Найчастіше згадується у зв'язку з одним з варіантів походження – шляхом молочнокислого бродіння у м'язах у результаті напруженої фізичної або розумової роботи. Солі та ефіри молочної кислоти називаються лактатами.
У промисловості одержують або синтетичним, або ферментативним способом. Останній вважається більш прогресивним і дає самий чистий продукт, тому останнім часом молочну кислоту виробляють з допомогою реакцій ферментації. Вихідним матеріалом для цього служить вуглеводнева сировина – соки, сиропи, глюкоза, крохмаль та ін. А також поживні речовини і мікроорганізми певних штамів.
Застосування Молочної кислоти ТМ "Клебріг"
Харчова промисловість
Ринок постійно споживає молочну кислоту, як необхідний елемент для безлічі технологічних процесів. Молочна кислота застосовується в харчовій промисловості як консервант і підкислювач. Найбільш популярні напрямки – м'ясна продукція, кондитерські вироби, соуси, напої.
У ролі регулятора кислотності речовина знаходить своє застосування за прямим призначенням. Вся лінійка молочних продуктів виготовляється з її участю – сири, йогурти, кефір, сметана, ряжанка, кисляк. У кисломолочній продукції, крім власних працюючих бактерій, необхідне підтримання певного балансу кислотності, який здатний тривати оптимальний час. Його забезпечує саме молочна кислота – добавка Е-270.
Кондитерські вироби, незважаючи на обов'язковий солодкий смак, також потребують регулятора кислотності, який є ефективним і водночас дбайливо зберігає смак. Молочну кислоту можна зустріти серед інгредієнтів таких кондитерських виробів, як: тістечка, мармелад, варення, торти, цукерки шоколадні та льодяникові, десерти, печиво, пряники, суфле, солодкі напої (квас та інші), сухофрукти.
Добавка Е270 виступає ефективним антисептиком і відмінно пригнічує ріст небажаної мікрофлори і патогенів. Це особливо важливо для збереження продуктів з малим терміном придатності. Молочна кислота надає і зберігає потрібний смак.
Косметична промисловість
Використовується у складі засобів по догляду – кремів, тоніків, пілінгів, скрабів, масок, гелів, де забезпечує дезинфікуюче, захисне середовище. Кислота відома своїми відлущуючими, регенеруючими, протизапальними, зволожуючими і відбілюючими діями. Очищаючись від шкідливих мікроорганізмів, шкіра стає більш здоровою і набуває омолоджуючого ефекту.
У доглядовій косметиці, молочна кислота – незамінний засіб проти старіння шкіри. Вона вирішує делікатні проблеми і виступає натуральним зволожуючим фактором. При високому позитивному ефекті виключає негативний вплив на обмінні й інші процеси організму. Молочна кислота ініціює більш швидкі процеси оновлення шкірного епідермісу, пов'язує, утримує й перерозподіляє вологу. В результаті зморшки розгладжуються і зникають, а зовнішній вигляд шкіри говорить про її більш молодому віці і здоровому стані.
Молочна кислота ТМ "Клебріг" у тваринництві
Молочна кислота – поширена добавка і важливий ветеринарний інгредієнт:
- входить до складу кормів, балансуючи їх смак і зовнішній вигляд, покращує обмін речовин у сільськогосподарських тварин;
- використовується як знезаражуючий агент, при обробках успішно справляється з ураженнями бактеріального походження;
- лікує шкірні захворювання тварин;
- застосовується як консервант для кормових сумішей.
Птахівництво – окремий напрямок сільськогосподарського використання харчової молочної кислоти:
- обробка інкубаторів, пташників, обладнання;
- харчова добавка, що сприяє швидкому росту курчат м'ясних порід, збільшення несучості, зміцненню шкаралупи;
- консервант і регулятор кислотності у кормових сумішах.
Бджільництво
Використовується для антисептичної обробки інвентарю, вуликів, боротьби з захворюванням бджіл – варроатозом, що викликається специфічним кліщиком. Молочна кислота сприяє зміцненню здоров'я бджіл, їх природного імунітету, бореться з паразитичними організмами, підтримує оптимальну внутрішню середу вуликів.
Для рятування від варроатозу рекомендується поводити дрібнодисперсні обприскування рамок протягом теплого сезону, починаючи з середини або другої половини весни, закінчуючи серпнем. Для цього готується теплий розчин концентрацією 12-15%. Об'єм - з розрахунку 150 мл на одну сім'ю. Частота використання – двічі-тричі з інтервалом у 5 днів. Засіб повністю безпечний для бджіл і не чинить на них подразнюючої дії.
Чому варто придбати Молочну кислоту саме від ТМ "Клебріг"?
- Висока якість продукції.
- Можливість вибору фасування залежності від потреб. У каталозі нашого сайту за посиланням ви можете придбати зручний для вас варіант.
- Гнучка система цін: чим більше одиниць придбаного товару, тим нижче ціна продукту. До того ж, на більшість позицій діють спеціальні акційні пропозиції.
- Наявність сертифіката, в якому можна переглянути всі необхідні дані про продукт.
- Маркування товару та надійність упаковки.
- Можливість відправлення у день замовлення Новою поштою і по середах і п'ятницях Укрпоштою.
- Тартразин. Водорозчинний харчовий барвник для створення яскравих лимонно-жовтих продуктівТартразин дуже популярний водорозчинний барвник у харчовій, косметичній та фармацевтичній галузях промисловості. Він надає продуктам стабільне яскраве жовте забарвлення, а також у поєднанні з іншими барвниками створює низку інших кольорів - від зеленого до коричневого. Найчастіше тартразин використовують у виробництві кондитерських виробів, алкогольних та безалкогольних напоїв, макаронів, молочних виробів, сирів, кетчупів, соусів, драже, морозива, джемів, пюре у концентрації 50-100 мг/кг.Тартразин. Водорозчинний харчовий барвник для створення яскравих лимонно-жовтих продуктів