Продавець ТМ Клебріг - Гіпермаркет хімреактивів розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
9380 відгуків
ТМ Клебріг - Гіпермаркет хімреактивів
+380 (67) 117-89-00
+380 (99) 117-89-00
+380 (63) 117-89-00
+380 (67) 117-87-77Оптовий відділ
Додати відгук

Лимонна кислота, яку не потрібно подрібнювати в кавомолці

Лимонна кислота, яку не потрібно подрібнювати в кавомолці

Спочатку давайте розберемось, який помел буває і яка між ними різниця

МЕШ (англ. mesh клітина, осередок) це позасистемна одиниця щільності переплетень дротяних сит, що позначає число отворів сита, що припадають на відрізок в один дюйм (25,4 мм); Використовується щодо великої зернистих матеріалів.

Для цілей класифікації частинок по більшості більш важливою характеристикою (у порівнянні з кількістю ниток на дюйм) є розмір частинок, що проходять через сітку, або розмір отворів сітки, виміряний в міліметрах.

 

 

Таблица перевода mesh (меш) в миллиметры конвертации размеров

В нашому інтернет-магазині ви можете придбати фракцію пудри лимонної кислоти в помелі 80, 100, 120 меш.

 

Де краще використовувати Мелену лимонну кислоту?

- Шампуні (кондиціонує добавка, коректор pH).

- Мило з нуля. Утворює цитрат натрію, який надає ефект нульовому милу або шампуню.

Лимонна кислота знижує жорсткість води і має додатковий, кондиціонуючий ефект. Відсоток кислоти в милі може коливатися до 2% від ваги масел і знадобиться 0,6 г лугу на кожен грам лимонної кислоти.

- Бомбочки для ванн. Один з основних компонентів, у водному середовищі вступає в реакцію з харчовою содою - так виходить шипіння та вирування.

Ми підготували для вас статтю з простим рецептом бомбочок для ванни, які ви зробите власноруч вдома.

- в харчовій промисловості для виробництва кремів.

Ось вам рецепт зі застосуванням пудри лимонної кислоти для крему:

КРЕМ БІЛКОВИЙ СИРЦЕВИЙ

Інгрідієнти:

  • Цукор-пудра 699 г,
  • білки яєчні 349 г,
  • ванільна пудра 26 г,
  • кислота лимонна 0,7 г.

Вихід 1000 г. Вологість 27 %.

Підготовлений білок закладають в бачок збивальної машини і збивають спочатку на малих обертах, а потім, коли утвориться піна, - на більших обертах робочого механізму. Білок збивають приблизно 25 хв до збільшення в об'ємі у 6-7 разів і утворення пишної, стійкої сніжно-білої маси. До збитих білків поступово всипають просіяну цукрову пудру, перемішану з подрібненою лимонною кислотою і ванільною пудрою та продовжують збивати протягом 1-2 хв.

У вас має вийти пишна, повітряна білосніжна маса, добре зберігає надану форму.

Вироби, оздоблені білковим сирцевим кремом, для покрашення вигляду, смаку і стійкості форми рекомендується колірувати в печі при температурі 220-240°С протягом 1-3 хв. Під час шлірування на поверхні крему утворюється тоненька шкоринка жовтуватого кольору, яка і закріплює надану форму. Заколіровані вироби посипають цукровою пудрою.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner