Ізолят соєвого білку, Соєвий ізолят
Застосування Ізоляту соєвого білку:
- застосовується при приготуванні варених ковбас, напівкопчених ковбас, сосисок, рубаною шинки.
- емульгування і структуроутворення, підвищення стійкості фаршевих систем;
- більш раціональне використання м'ясної сировини, перш за все низькосортного і мороженного, жирного, блочного.
- використовують для додавання потрібної кількості білка.
- підтримка травної, імунної, гормональної систем.
- амінокислоти, вітаміни і мінеральні речовини, що містяться в певних продуктах є необхідними компонентами, що забезпечують здорове харчування;
- поліпшення консистенції і соковитості готового продукту.
- використовується для заміни м'ясних, молочних продуктів;
- використовується як харчова добавка, що має великий вміст білка.